نشست فرآیندهای پژوهشی و نوآوری در شهرداری (28 آذرماه)

نشست « فرآیندهای پژوهشی و نوآوری در شهرداری » در دانشکده علوم ریاضی به مناسبت هفته پژوهش و با هدف معرفی مرکز تازه تاسیس نوآوری شهری شهرداری مشهد، پتانسیل و اهداف آن برگزار شد. این نشست با سخنرانی دکتر عباس­زاده، رئیس مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد و با حضور دکتر سلیمانی فرد مدیر دفتر همکاری های علمی، آقای مرتضی محمدی مسئول کارگروه آمار و فناوری اطلاعات دفتر و جمعی از دانشجویان علاقه مند، روز چهارشنبه 28 آذرماه ساعت 12 در سالن شورای دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید.
در ابتدای نشست دکتر عباس زاده پس از معرفی مرکز نوآوری شهری شهرداری و اهداف آن به شرح وظایف این مرکز پرداختند و چرخه نوآوری و مراحل شتاب دهندگی را شرح دادند و به معرفی صندوق های سرمایه­گذاری خطر پذیر پرداختند. دکتر عباس زاده در انتهای نشست حوزه های مربوط به رشته های ریاضی و آمار در مرکز نوآوری شهری را بیان کردند و به پرسش های حضار درمورد این مرکز و نحوه پذیرش ایده های شهری پاسخ دادند.