اولین جلسه دانشجویی استارتاپ ویکند با رویکرد حل مسائل شهری (5 دی ماه)

اولین جلسه از سلسه جلسات هفتگی «استارتاپ ویکند» با رویکرد حل مسائل شهری و شهروندان به همت انجمن علمی علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی روز چهارشنبه 5 دی ماه، ساعت 12 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر دانشجویان علاقه مند، دکتر سلیمانی فرد، مدیر دفتر همکاری های علمی دانشکده علوم ریاضی و شهرداری و دکتر داودی مسئول کارگروه های دفتر همکاری های علمی نیز حضور داشتند. در ابتدای این جلسه گفتگو محور، دانشجویان حاضر به بیان ایده‌ها، دغدغه‌ها و ظرفیت های دانشجویی موجود برای حل مسائل شهری و شهروندی پرداختند. در ادامه جلسه دکتر سلیمانی فرد زمینه‌های همکاری دفتر و برخی از نیازها و مسائل شهری را ذکر کردند و درمورد پروژه های در دست اجرای دفتر همکاری های علمی توضیح دادند. در پایان جلسه دکتر داودی به ارائه توضیحاتی درمورد مسابقه ایده پردازی « تقاطع» پرداختند.