کارگاه یادگیری ماشین و هوش مصنوعی (14 دی ماه)

با همکاری دفتر همکاری‌های علمی دانشکده علوم ریاضی و شهرداری، کارگاه «یادگیری ماشین و هوش مصنوعی» بعد از ظهر جمعه ۱۴ دی‌ماه ۹۷ در هشتمین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند برگزار شد. مدرس و سخنران این کارگاه، آقای دکتر ابوالفضل فتح الله زاده، استاد دانشگاه سوپله فرانسه و استاد مهمان دانشگاه تبریز بودند، ایشان ابتدا ویژگی‌های شهر هوشمند و فعالیت های قابل پیاده سازی در راستای شهر هوشمند را بیان کردند. سپس به بیان نمونه هایی از کاربردهای هوش مصنوعی در حل مسائل شهری و حوزه هایی مانند حمل نقل، مسیریابی، بهره وری انرژی، کشاورزی و محیط زیست، خرید و فروش و ... پرداختند و در ادامه نمونه‌هایی از کارهای عملی خود را در حوزه هوش مصنوعی توضیح دادند. دکتر فتح الله زاده در انتهای کارگاه به پرسش های علاقه مندان درمورد مباحث ارائه شده، پاسخ دادند.

در حاشیه کارگاه یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، جلسه صمیمانه‌ای با حضور مهندس آل شیخ معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد، دکتر فتح‌الله‌زاده و دکتر سلیمانی فرد در غرفه شهرداری مشهد برگزار گردید و حاضرین در مورد مسایل مرتبط با Open Data به ویژه استفاده از آن در کسب‌وکارهای مرتبط به فین تک‌ها، گفتگوی کوتاهی داشتند.