نشست ریاضیات کلمات و کاربرد آن در هوش مصنوعی 16 دی ماه

نشست «ریاضیات کلمات و کاربرد آن در هوش مصنوعی» روز یکشنبه 16 دی ماه به همت دفتر همکاری‌های علمی دانشکده علوم ریاضی و شهرداری و حمایت مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد با حضور رییس، معاونین و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم ریاضی به همراه دانشجویان علاقه‌مند با هدف آشنایی بیشتر با سیستم‌های یادگیری در سالن شورای دانشکده برگزار گردید.

سخنران این نشست آقای دکتر ابوالفضل فتح الله‌زاده استاد دانشگاه سوپلک فرانسه و استاد مهمان دانشگاه تبریز بودند.
در ابتدای نشست دکتر فتح الله‌زاده تفاوت دانش و اطلاعات را بیان کردند و چالش های مربوط به نحوه بیان و قابل فهم بودن آن در برنامه نویسی را با ذکر مثال‌هایی ساده اما پرکاربرد تشریح کردند. سپس به ارائه توضیحاتی درمورد محاسبه و استدلال استقرایی و اهمیت استفاده از استدلال استقرایی به جای استدلال استنتاجی در یادگیری ماشین پرداختند. در ادامه بحث با ذکر تعریفی جامع از هوش انسانی و هوش مصنوعی، مثال‌هایی از کاربرد هوش مصنوعی در توصیف صحنه پدیده‌های دنیای واقعی ارائه دادند. دکتر فتح الله زاده ضمن توضیح ساختار داده‌ها، کلمات ترکیبی و نحوه تشخیص آن با کامپیوتر را بررسی کردند و اهمیت اختصار و صراحت در فهم کامپیوتر و محاسبات را یادآور شدند.
در انتهای مراسم پس از پاسخگویی به پرسش‌های حاضرین جلسه، لوح یادبودی از طرف دانشکده به دکتر فتح الله زاده اهدا شد.