نشست داده های کلان و ارزیابی بازدهی

روز یکشنبه31 شهریور ماه 1398 سمیناری با موضوع‌ « داده های کلان و ارزیابی بازدهی »

( Big Data Performance Management) با سخنرانی دکتر علی امروزنژاد با حضور جمع کثیری از علاقمندان در سالن دکتر بزرگ‌نیا دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر سهیلی رئیس دانشکده علوم ریاضی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین به صورت مختصر به معرفی دکتر علی امروزنژاد پرداختند. سپس آقای دکتر علی امروزنژاد صحبت های خود را با معرفی داده های کلان آغاز کردند.

ایشان در این جلسه به اهمیت جمع آوری داده در جهان امروز و تاثیر‌‌‌گذاری آن بر سازمان ها و زندگی انسان پرداختند .

همچنین به چگونگی بدست آوردن اطلاعات و داده ها اشاره کردند و چگونگی به کارگیری و استفاده از داده ها را مطرح کردند.

در ادامه چندین کاربرد از داده های کلان در سازمان های آموزشی، بهداشتی ، بانکها و ... مورد بررسی قرار گرفتند.

هدف از برگزاری این سمینار ارائه چندین مدل از نحوه کاربرد و استفاده از داده های کلان در سازمان ها و شبکه های مختلف بود.

ورود کاربران

reload