پنجمین نشست کافه دیتا

پنجمین نشست از سلسله نشست‌های کافه دیتا به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری پارک علم و فناوری خراسان و مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد،بعد از ظهر روز دوشنبه 15مهر ماه،در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه آقای دکتر هادی صدوقی،عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی با موضوع «یادگیری توزیع شده» برگزار گردید.

به روال معمول این نشست،در ابتدای جلسه آقای دکتر جاهدی،مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری خراسان به عنوان دبیر رویداد ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین با مروری برآنچه که در چهارنشست گذشته مطرح شده بود،صحبت‌های خود را آغاز کردند و مروری بر چشم‌انداز‌ها و اهداف این نشست‌ها داشتند.                                                                                                                 ایشان در ادامه و در راستای موضوع جلسه به این مطلب اشاره کردند که دیگر زمان آن رسیده تا علم به ثروت تبدیل شود.

در ادامه،سخنران اصلی نشست،آقای دکتر صدوقی،رئیس آزمایشگاه تشخیص و شناسایی الگو دانشکده مهندسی،به معرفی این آزمایشگاه و حوزه فعالیت آن اشاره کردند و به اهمیت و چرایی پردازش توزیع شده پرداختند.

سپس ایشان تفاوت تئوری یادگیری کلاسیک و توزیع شده در سطح اطلاعات و در سطح روش حل پرداختند.ایشان صحبت‌های خود را با بیان کاربردهایی در یادگیری توزیع شده و بررسی انواع استراتژی‌های توزیع شده در شبکه به پایان رساندند.

پنجمین نشست کافه دیتا با پاسخگویی جناب دکتر هادی صدوقی به پرسش‌های مطرح شده توسط برخی حضار درباره موضوع نشست به پایان رسید.