استارتاپ؛از ایده تا واقعیت

روز چهارشنبه 17 مهرماه اولین نشست از سلسله نشست‌های «کاش زودتر می‌دانستم...» با عنوان «استارتاپ؛از ایده تا واقعیت» توسط دفتر همکاری‌های دانشکده علوم ریاضی و با حمایت مرکز نوآوری شهری با حضور اساتید و دانشجویان علاقه‌مند در سالن شورا دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این نشست حمیدرضا عقیقی،منتور کسب و کار در پارک علم و فناوری که از سال 91 در حوزه کارآفرینی حضور فعال داشته،با توجه به فعالیت چندین ساله خود در فضای کارآفرینی کشور و راه‌اندازی استارتاپ‌های متنوع،تجربیات و فراز و نشیب‌های کاری خود در این زمینه را با حضار به اشتراک گذاشت.

ایشان همچنین به معرفی استارتاپ‌ها و زمینه‌های فعالیت خود در این حوزه پرداخت و سپس چالش‌ها،شرایط و چگونگی شناخت بهتر مسیر کارآفرینی را بیان کرد.

در ادامه،محمد حسن محمدی،مدیر فنی و هم‌بنیانگذار استارتاپ پیگام به بررسی مسیر رسیدن به محیط کسب و کار و چگونگی فعالیت در این حوزه پرداخت. به علاوه ایشان به طور مختصر به معرفی برنامه پیگام و تفکر نهفته در طراحی این برنامه پرداخت.

ورود کاربران

reload