دومین کارگاه بازی خودت را بساز

به همت دفتر همکاری‌های علمی دانشکده علوم ریاضی، دومین کارگاه از سری کارگاه‌های "بازی خودت را بساز" با سرپرستی و نظارت آقای دکتر رمضانیان روز دوشنبه 22 مهر ماه 98 از ساعت 16 تا 19 در سالن شورای دانشکده برگزار گردید.

مدرسین دومین دوره کارگاه، خانم ها فهیمه رضائی و زهرا سیاح از دانشجویان و اعضای آزمایشگاه بازی سازی دانشکده علوم ریاضی بودند.

در آغاز جلسه، خانم رضائی گزیده‌ای از کارگاه اول را که شامل اهمیت مهارت بازی سازی، معرفی و مقایسه‌ی موتور بازی سازی یونیتی بود، بیان کردند.همچنین ایشان به ارائه توضیحاتی در مورد چگونگی ایجاد شئ و بخش‌های مختلف موتور بازی سازی یونیتی پرداختند و در انتها، توضیحاتی درمورد زبان برنامه نویسی سی شارپ داده شد و نمونه کدهایی برای یادگیری بیشتر توسط ایشان و همکاری شرکت کنندگان نوشته شد.

در ادامه خانم سیاح به ایجاد یک گیم پلی کوچک (شلیک گلوله به دیوار ساخته شده و تخریب آن) با همکاری شرکت کنندگان پرداخت که شامل وارد کردن زمین ،ایجاد یک دیوار و گلوله مورد نیاز با استفاده از بخش‌های مختلف یونیتی و همچنین نوشتن کدهای مربوط به حرکت و نحوه شلیک گلوله به سمت جلو و تخریب دیوار بود.

و در پایان ایشان با مرور خلاصه ای از فعالیت های انجام شده در کارگاه دوم ، مقدمات برگزاری کارگاه سوم را که در آینده نزدیک برگزار می شود، فراهم نمود.