نشست مشترک دانشکده علوم ریاضی و شهرداری مشهد با کارآفرینان حوزه علوم داده

photo 2018-09-09 14-49-25پيرو تفاهم نامه منعقد شده همكاري‌هاي علمي ما بين دانشكده علوم رياضي و شهرداري مشهد و تصويب دانشكده علوم رياضي به عنوان محور اجرايي كليه پروژه هاي " داده‌هاي كلان" و "بازي انگاري" در شهرداري، نشست مشترك توسط دانشكده علوم رياضي و معاونت برنامه‌ريزي و توسعه نيروي انساني شهرداري مشهد  در حوزه علوم داده برگزار شد.
این نشست با حضور بيش از 70 نفر از صاحب نظران شامل کلیه شرکت‌های دانش‌بنیان، مرکز رشد، پارك علم و فناوري، كارآفرينان فعال و اساتيد و نخبگان دانشگاه‌های مشهد و تهران با زمينه تخصصي "داده هاي كلان" در ساعت 10 صبح روز پنج شنبه 15 شهريور ماه 97 در محل تالار شهداي شهرداري برگزار گردید.
موضوع جلسه ارائه سرفصل هاي آمار و داده‌هاي شهرداري مشهد و نحوه واگذاري آن در حوزه‌هاي حمل و نقل، ترافيك و خدمات شهري، محيط زيست، معماري و شهرسازي و ... بود كه توسط مسؤلان فاواي شهرداري براي حضار ارائه گرديد. همچنین شيوه اجرايي استفاده از اين اطلاعات از طريق دفتر همكاري‌هاي علمي دانشكده علوم ریاضی و شهرداری مشهد توضیح داده شد.
در ابتدای نشست مهندس آل شيخ، معاون برنامه ريزي و توسعه نيروي انساني به سياست‌هاي جديد شهرداري درخصوص ارائه اطلاعات شهري با همكاري دانشگاه فردوسي مشهد در جهت ارائه خدمات بيشتر و كارآفريني در جامعه اشاره و خاطر نشان كرد كه با توجه به پروژه تعريف شده، كليه اطلاعات به جز اطلاعاتي كه مربوط به حريم شخصي افراد مي باشد قابل ارائه خواهد بود.
در ادامه دكتر عليرضا سهيلي، رئيس دانشكده علوم رياضي طي سخناني بيان كرد: در راستاي سياست‌هاي جديد دانشگاه فردوسي مشهد و گذر از دانشگاه هاي پژوهش محور به كارآفرين، دانشكده علوم رياضي اقداماتي در دست اجرا دارد.  يكي از اين فعاليت هاي اثربخش همكاري در مديريت شهري هوشمند و كارآمد با شهرداري مشهد مي باشد كه در ابتداي سال اولين دفتر همكاري هاي علمي شهرداري و دانشگاه هاي شهر مشهد در دانشكده علوم رياضي راه اندازي گرديد. براساس توانمندي هاي دانشكده دو كارگروه "آمار و فناوري اطلاعات" و "بهينه سازي و مدل سازي" در اين دفتر تشكيل و فعال می‌باشند.
 وي افزود امروز اين مسؤوليت را مي پذيريم كه محور اجرايي كليه پروژه هاي مرتبط با "داده هاي كلان" و "بازي انگاري" شهرداري مشهد از طريق اين دانشكده انجام گيرد. بررسي اوليه طرح، تعيين صلاحيت مجري و پيشنهاد طرح به شهرداري از طريق دانشكده انجام مي گيرد. در صورت نياز دانشكده در اجراي طرح نيز مي تواند به عنوان مشاور، ناظر و يا همكار باشد.
در ادامه جلسه به سؤال های حاضران پاسخ داده شد.

دانلود فایل ارائه روز جلسه

ورود کاربران